Světová hvězda Sumi Jo v Praze – speciální VIP vstupenky pro naše členy

Sumi 2015 Website 1 c.Youngho Kang

Světová operní hvězda Sumi Jo v Praze! Speciální nabídka vstupenek PKF – Prague Philharmonia, nového člena Česko-korejské společnosti

 

Orchestr PKF – Prague Philharmonia se stává novým členem Česko-korejské společnosti. V rámci tohoto partnerství anoncujeme nabídku VIP vstupenek za speciální cenu pro členy Česko-korejské společnosti na koncert jihokorejské operní star Sumi Jo v neděli 17. prosince od 19.30 ve Dvořákově síni Rudolfina.

 

Sumi Jo

Sumi Jo je se svými více než 50 nahrávkami nejprodávanější pěvkyní klasické hudby na světě. Zpívala na všech velkých operních scénách od New Yorku, přes Londýn, Vídeň, až po Milán. Soundtrack k filmu „Mládí“ Paola Sorrentina jí vynesl nominaci na Oscara a Zlatý glóbus 2016. V Praze vystoupá její koloraturní soprán do závratných výšek v áriích z oper Richarda Strausse a W. A. Mozarta. Dirigentské taktovky se v neděli 17. prosince ve Dvořákově síni Rudolfina v mimořádném koncertu PKF – Prague Philharmonia ujme dirigent Emmanuel Villaume, který bude v lednu 2018 řídit nejočekávanější představení letošní sezony Metropolitní opery v New Yorku.

 

PKF – Prague Philharmonia

PKF – Prague Philharmonia vznikla v roce 1994 z iniciativy Jiřího Bělohlávka pod názvem Pražská komorní filharmonie. Dnes je nejžádanějším českým orchestrem v zahraničí, kde ročně odehraje na 60 koncertů. Orchestr je aktuálně nominován na prestižní International Classical Music Award 2018 za nahrávku „Bohemian Rhapsody“ s Gáborem Boldoczkim. Pravidelně spolupracuje s celou plejádou světových hvězd: Sumi Jo, Annou Netrebko, Jefimem Bronfmanem, Dianou Damrau, Angelou Gheorghiu, Magdalenou Koženou, Plácidem Domingem, Elinou Garančou, Juanem Diegem Flórezem ad.

 

VIP vstupenka za speciální cenu 2.500 Kč

(původní cena 3.500 Kč)

 

  • Sedadlo v 1. kategorii
  • Pozvánka na welcome drink, občerstvení o přestávce koncertu a setkání s hvězdou večera Sumi Jo a s dirigentem Emmanuelem Villaumem v jednom z luxusních salonků Rudolfina po koncertě!
  • Program zdarma
  • Šatna exkluzivně pro držitele VIP vstupenek
  • Nejoblíbenější květina Sumi Jo pro dámy

 

VIP vstupenku za tuto cenu nelze rezervovat online, ale pouze telefonicky na čísle 224 267 644 (v pracovní dny od 9.00 do 16.00, kontakt: Eliška Míková) nebo emailem na adrese mikova@pkf.cz. Název slevy: ČKS Sumi Jo. Děkujeme za rezervaci vstupenek nejpozději do středy 13. prosince. Rezervaci bude možné uhradit kartou online (eVstupenka) nebo osobně v otevírací době v pokladně PKF – Prague Philharmonia na adrese Husova 7, Praha 1 (1. patro, platba kartou nebo hotově).

 

Více o koncertu

cz: http://www.pkf.cz/koncerty-a-vstupenky/mimoradny-koncert-sumi-jo/

en: http://www.pkf.cz/en/koncerty-a-vstupenky/mimoradny-koncert-sumi-jo/

 

Ceny vstupenek bez VIP servisu: CZK 1300 / 900 / 700 / 500 (k dispozici online na www.pkf.cz)

Na tento koncert se vztahují 50% slevy do všech cenových pásem pro děti do 15 let a vstupenky za 100 Kč pro držitele karty ISIC. Tyto slevy lze uplatnit online.

Leave a Reply

*

captcha *