KOREJSKÁ VLÁDNÍ STIPENDIA PRO ROK 2013

Velvyslanectví Korejské republiky v ČR oznamuje nabídku dvou stipendií ke studiu v magisterském nebo doktorském studijním programu, která poskytuje organizace NIIED pověřená realizací stipendijního programu vlády Korejské republiky.

Uchazeči, kteří splňují podmínky uvedené v aktuálním informačním materiálu NIIED (viz příloha: 2013_KGSP_Graduate_Program_Guideline), musí doručit veškerou požadovanou dokumentaci (viz příloha, bod 11 – Required Documentation) a návrh na vyslání potvrzený veřejnou vysokou školou v ČR na adresu Velvyslanectví Korejské republiky nejpozději do 24. března 2013 do 12.00. Veškeré formuláře korejské strany jsou souč&a acute;stí výše uvedeného informačního materiálu.

Výběr ze zájemců provede následně Velvyslanectví Korejské republiky v ČR posouzením předložené dokumentace, případně i formou pohovorů. Výstupem výběrového řízení v ČR je nominace, tj. doporučení uchazeče/uchazečky na udělení stipendia. Přiznání stipendia bude potvrzeno následně po druhém kole výběrového řízení, které provádí organizace NIIED. Předpokládá se, že finální výsledky budou známy v červnu 2013.

Zájemci se mohou s případnými dotazy a nejasnostmi obracet na e-mail:
korean.embassy@centrum.cz

Další informace lze nalézt:
  1. N. Odpovědět

    Opravdu je potřeba i návrh na vyslání? Na stránkách velvyslanectví žádnou zmínku o návrhu na vyslání nevidím. Předem děkuji za odpověď.

Leave a Reply

*

captcha *