Pozvánka na 14. ročník Orientálního bálu u příležitosti oslav Čínského nového roku

ob

 

Vážení přátelé Česko-korejské společnosti, u příležitosti tradičního čínského Nového roku, který se slaví v asijských zemích, Vás srdečně zveme na:

„14. ORIENTÁLNÍ BÁL“

Kdy: v sobotu 8. 2. 2014 od 17:30 do 23:30 hod.

Kde: v hotelu Belvedere, ul. Milady Horákové 19, Praha 7

Kromě Česko-čínské společnosti, která bál pořádá, se spolupořadatelsky podílejí také Česko-korejská společnost, Krajanské sdružení Číňanů žijících v ČR a podporují jej CK China Tours, manželé Lažanští, Českojaponská společnost, Společnost přátel Mongolska, Klub přátel Asie Pražská jurta, sdružení Kontinenty a další organizace.

Tento společenský večer s tancem, kulturním programem a tombolou je určen jednak k zábavě v orientálním duchu, ale také k navázání osobních kontaktů s podnikateli a zástupci asijských firem pracujících v ČR, významnými osobnostmi kulturního a veřejného života a s dalšími představiteli českých firem podnikajících v teritoriu Jihovýchodní Asie, pro něž je takováto akce příležitostí pro setkání s kolegy.

Akce je zároveň vhodná k pozvání Vašich partnerů, spolupracovníků či obchodních přátel a dává Vám možnost strávit s nimi příjemný večer u příležitosti asijského Nového roku. Zároveň tak můžete vhodně propagovat Vaši firmu či organizaci.

Ceny vstupenek: 250 Kč – dospělí; 150 Kč – studenti a důchodci; 100 Kč – děti ve věku 6-15 let. Pokud máte zájem se zúčastnit – neváhejte, protože sál hotelu Belvedere má omezenou kapacitu. V tom případě se prosím obraťte na Ing. Ivo Gajdoše ivo.gajdos@seznam.cz nebo tel. 602 44 66 99. Na rozdíl od jiných plesů a bálů – účast dětí a mládeže je vítána:-)

=> Fotogalerie z minulého roku:http://www.youtube.com/watch?v=RYSLVv1YlBo

http://arttraction.cz/2013/02/orientalni-bal/

http://karelkuzel.blog.idnes.cz/c/244428/Drak-a-tygr-fotoblog.html

Další informace o pořadatelských společnostech, programu Orientálního bálu a účinkujících naleznete níže v přílohách.

Orientální bál_podklad pro média a konferenciéry_2014

Zvací dopis_2014

Leave a Reply

*

captcha *