SMARTECH Korea na veletrhu AMPER 2017!

AMPER 2017-1490525345936

Ve dnech 21.-24.3.2017 se v Brně uskutečnil 25.ročník mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení – veletrh AMPER.  AMPER je právem považován za největší veletrh elektrotechniky v České republice a na Slovensku, vyniká zajímavým doprovodným programem (semináři, konferencemi a přehlídkami jako například AMPER MOTION nebo  AMPER SMART CITY) a každoročně tak prezentuje řadu nových technologií a produktů na trhu s elektrokotechnikou.  Letošního ročníku se zúčastnilo 600 firem z 22 zemí!

Obchodní komora při Česko-korejské společnosti se stala v roce 2016 partnerem veletrhu a získala tak  možnost zastupovat tento veletrh v Jižní Koreji a současně podílet se  na doprovodném programu veletrhu.

Velkým úspěchem byla prezentace korejského Centra informačních a komunikačních technologií Hannamské univerzity (ICT Marketing Support Center, Hannam University), které  prezentovalo nejnovější biomedicínské technologie vyvíjené firmou Nanosoft Co., Ltd.  Tato firma byla na veletrhu poprvé a zájem o jejich výrobky podnítil zástupce firmy k další navazující obchodní spolupráci s Českou republikou. Byla rovněž přislíbena účast na festivalu příští rok, s poteciálním rozšířením pronajatého prostoru.

Se zástupcem ICT Marketing Support Center panem Danielem Shin následně podepsala Obchodní komora při Česko-korejské společnosti v zastoupení vicepresidentky komory, Jany Hajzlerové, MOU – Memorandum o porozumění.

Jsme velmi rádi, že jsme se letošního ročníku festivalu AMPER zúčastnili. Potkali jsme na něm mnoho potenciálních obchodních partnerů hlavně z ČR, Slovenska a Polska. Věříme v prohloubení naší spolupráce s Českou republikou, a budeme proto úzce spolupracovat s Obchodní komorou při Česko-korejské společnosti„, řekl Peter Lee z ICT Marketing Support Center Hannamské univerzity.

MOU Hannam University-1490530963734

Leave a Reply

*

captcha *