Sugunga aneb Jak vypadá zajíc – loutkové představení

rádi bychom Vás pozvali na  představení korejského loutkově-alternativního divadla Puzzle „Sugunga aneb Jak vypadá zajíc“, které se uskuteční ve dnech 20. a 21. září od 19:00 v divadle Venuše ve Švehlovce (Slavíkova 22, Praha 3)
Představení v sobě kombinuje tradiční korejské vlivy (motiv i žánr zpěvu „pansori“) s českým stylem loutek a malebným zpracováním. Inscenace tak potěší jistě všechny příznivce alternativního divadla i všechny ty, které zajímají původní divadelní formy cizích krajů.
Kromě Prahy korejští divadelníci své vystoupení uvedou také na loutkovém festivalu v Písku, a následně na reprízách v Brně a Rožnově pod Radhoštěm.
Tvůrcem celé inscenace i jednotlivých loutek je korejský loutkář, herec, scénograf a režisér Suho Moon, který má silné vazby na Českou republiku a svou prací se snaží o posílení česko-korejské kulturní spolupráce.
(EN) We would like to invite you to the puppet-alternative Theater Puzzle „Sugunga or What a Hare Looks Like“, which will take place on September 20th and 21st at 19:00 at the Venus Theater in Švehlovec (Slavíkova 22, Prague 3).
Sugunga_plakát Sugunga_banner Sugunga_7 Sugunga_6 Sugunga_5 Sugunga_3

Leave a Reply

*

captcha *